Parrs kontrakt går ut til sommeren og Crystal Palace vil ikke starte samtaler om nye kontrakter før sesongen er avsluttet. Det er ennå usikkert om Parr er en av spillerne som får fortsette i London-klubben.

– Jeg er i en situasjon der jeg kan se på andre muligheter. Samtidig er jeg en person som liker å prøve nye ting i blant. Jeg har for all del trivdes kjempegodt i Crystal Palace, men jeg må innrømme at jeg må ta en skikkelig vurdering på situasjonen min til sommeren, sier Jonathan Parr til TV 2.

Andre toppklubber aktuelle

Ifølge kanalen mangler det ikke på interesse rundt omkring i fotball-Europa. Klubber på øverste nivå i England, Spania og Tyskland skal ha vist interesse for venstrebacken.

–En del av klubbene som har vist interesse er absolutt interessant. Jeg har fortsatt lyst å spille på toppnivå, eller hos en klubb i toppen av Championship, og det føler jeg meg trygg på at jeg vil gjøre framover også. Nå handler det mest om å finne det tilbudet jeg mener er best for meg, sier Parr.

Kan bli værende

Den tidligere Lyn— og Aalesund-spilleren utelukker heller ikke at han fortsetter i Crystal Palace under Tony Pulis' ledelse. Men dersom det skal skje, ønsker han lovnader om økt tillitt i klubben han har spilt 100 kamper for.

– Som sagt trives jeg kjempegodt i Palace og i London. Samtidig skal jeg ikke legge skjul på at jeg liker å spille hver kamp. Jeg føler jeg har vært involvert mye i år, men det har vært en del fra benken. Så hvis jeg skal bli værende her, føler jeg nesten at jeg trenger lovnader om å bli satset på som førstevalg. Det er å spille kamper som er viktigst for meg, sier han.

Sportsdøgnet