Bergen Hockey vant sitt andre oppgjør mot Kråkene denne helgen 9–3. Med Narvik-seier mot Hasle/Løren Bergen 66 poeng mot Hasle/Lørens 59. Dette betyr at Bergen kan sikre kvalifisering allerede neste runde, som spilles om to uker mot Nes på hjemmebane.

MER OM BERGEN HOCKEY:

— Får frysninger av å tenke på det

Alt gikk i Bergens favør denne runden, og selv om det var et håp før helgen startet, var det nesten litt for godt til å være sant for Glomsaas og laget.

— Jeg satt på vei til Moss og diskuterte med laglederen og bussjåføren om at dette kunne skje. Det var i mine innerste drømmer, men det var nesten som det var litt for mye å håpe på, men så skjer det faktisk. Alt gikk vår vei, og jeg får frysninger av å tenke på det. Man kan jo faktisk bli religiøs av mindre, forteller Glomsaas.

Må tåle presset

Nå har Bergen i hvert fall press på seg, men laget er mer enn klar for å vise hva de er god for.

— Det presset må vi bare tåle, for nå er vi to matchballer unna målsettingen for hele sesongen. Sjansene vi har etter det kan vi snakke mer om senere, men akkurat nå lurer jeg på hvor langt dette faktisk kan gå, for disse guttene slutter aldri å overraske meg, sier Glomsaas.

- Dette skal vi ikke miste

Glomsaas lover et fyrverkeri av noen kamper om to uker og håper på at en full Bergenshall kan hjelpe dem å sikre kvalifiseringen.

— Dette skal vi ikke miste, så enkelt er det. Jeg er ikke redd for å si at den kvalifiseringsplassen skal vi ha, og jeg lover at vi skal by på oss selv om to uker.