Zuccarello var førstemann til å tegne seg på scoringslista da Rangers var i overtall åtte minutter ut i kampen. En strøken pasning fra Keith Yandle fant veien til nordmannen, som hamret pucken via skulderen på Bruins-keeper Tuukka Rask og i mål.

• Se Zuccarellos scoring øverst i saken!

Tre minutter senere tok Yandle servitørrollen igjen, og Derek Stepan sørget for at Rangers ledet 2-0 ved første pause. Det hele så punktert ut da Derick Brassard økte til 3-0 tidlig i annen periode, men Lee Stempniak skapte ny spenning med sin redusering halvveis i kampen.

Poengkonge

Mats Zuccarello viser scoringsform i NHL. Foto: NTB scanpix

Noen snuoperasjon ble det imidlertid ikke. Drøyt seks minutter var spilt av siste periode da J.T. Miller avgjorde det hele med sin 4-1-scoring. Zuccarello var tredje sist på pucken og fikk dermed bokført sitt andre poeng for kampen.Oslo-mannen er Rangers' beste poengplukker denne sesongen med sine 24 mål og 32 assists. Også i forrige kamp mot Florida Panthers scoret han.

Onsdag kveld ble det total 17.14 minutter på isen for Zuccarello. Han noterte to skudd på mål og satt også to minutter i utvisningsboksen.

Tett

Et nytt trøstemål ble det for Bruins og Frank Vatrano 52 minutter ut i kampen. Senere fastsatte Rick Nash sluttresultatet til 5-2. Seieren sendte Rangers enda et steg nærmere å kvalifisere seg til sluttspillet i NHL.

Washington Capitals har allerede sikret seg seieren i Rangers' divisjon i NHLs østre avdeling med sine 109 poeng. Rangers på annenplass har 92, mens Pittsburgh Penguins og New York Islanders følger nærmest med henholdsvis 88 og 87 poeng.

Det skumle for Rangers er at lagene bak dem har to kamper mindre spilt. Tre lag fra hver divisjon går rett til sluttspill, mens ytterligere to lag fra hver avdeling får en plass. (©NTB)

Hør hvordan gjengen i Aftenpodden Sport hyller de norske etter suksessen i vinter.