Etter tapet i bunnoppgjøret mot Lyn var Ålgårds beste, Rogvi Baldvinsson naturlig nok svært skuffet, men er klar på at det er spillerne sin feil at de er i den situasjonen de er.

— Dette var ikke gøy. Vi taper en veldig viktig kamp, nå må vi spillere gå i oss selv og begynne å senke poeng. Det er vi som er problemet, ikke trenerne, sier han.

Det har ikke lykkes helt for Ålgård etter trenerskiftet. Etter Tommy Bergersen tok over har de bare tatt ett poeng på tre kamper. Baldvinsson mener likevel de er på riktig vei, tross tabellsituasjonen.

- Vi er i en veldig kinkig situasjon, men det har vært veldig positivt etter at Tommy tok over. Hans Olav Frette hadde sine gode ideer, og nå har Tommy kommet inn med sine og tatt oss videre, forteller han.

Selve kampen var preget av at det var to bunnlag som spilte. I en kamp med få målsjanser og til tider sløvt spill, var det Lyn som trakk det lengste strået. Avgjørelsen falt etter et fantastisk langskudd av Didrik Sereba etter 30 minutter. Ålgård skapte nesten ingenting, og Lyn var nærmere 2-0 enn Ålgård var 1-1. Dagens høydepunkt: Lyn-fansen. Cirka 20 bortesupportere skapte stor stemning på nye Ålgård stadion.

Kampfakta:

Ålgård-Lyn 0-1 (0-1)

Mål: Didrik Sereba (30)

Nye Ålgård stadion

Tilskuere: 247

Dommer: Daniel Higraff, Brodd IL. Meget god. Kanskje et av Norges største dommertalent.

Gule kort: Andreas Ravndal, Ålgård. Bjørn Lidin Hansen, Lyn.