Michael Crowe fra Randesund gikk fra Start til den engelske Championship-klubben Ipswich i 2012. Kontrakten hans gikk egentlig ut i sommer, men ny er han enig om en ny avtale.

— Jeg var enig med klubben før sommerferien, men jeg skrev under onsdag, sier Crowe til Fædrelandsvennen.

Keeperen har fått en ny ettårskontrakt, med opsjon på ett år til. Crowe har vært et tredjevalg i Ipswich, bak Dean Gerken og Bartosz Bialkowski.

— Jeg håper det blir et utlån kommende sesong, men det er vanskelig å si hva som kommer til å skje. Hvis en klubb kommer med en henvendelse, har Ipswich sagt at jeg får lov til å reise, men jeg må få spilletid, sier Crowe.

League Two

20-åringen var også leid ut i fjor til FC Stevenage (League Two)og Braintree Town (National League).

— Jeg håper på League Two, men hvis det blir Conference (nivået under League Two), så gjør jeg gjerne det igjen, sier Crowe.

— Det at du har fått ny kontrakt, hva sier det om jobben du har gjort i Ipswich?

— Det beviser at jeg gjør noe riktig i hvert fall. Nå må jeg vise at jeg kan ta det ekstra lille steget, for jeg har ikke spilt all verden med førstelagsfotball. Målet nå er å spille så mange kamper som mulig, og bli mer stabil i prestasjonene, sier Crowe.

— Best i Storbritannia

Keeperen har mer enn sesongoppkjøring med Ipswich i tankene for tiden. Crowe er på U21-landslaget til Wales (bestemoren på farssiden er waliser), og han følger dermed ekstra nøye med på hva som skjer i EM-sluttspillet i Frankrike. Wales møter Belgia i kvartfinale fredag.

— Det er utrolig gøy. At England også røk ut, var konge, for nå er vi best i Storbritannia, sier Crowe.

Han har spilt med et par av spillerne som er i Wales sin EM-tropp.

— Johnny Williams (MK Dons) har fått en del spilletid. Jeg har også spilt med Wes Burns (Bristol City). Jeg tror de har bra sjanser til å slå ut Belgia. De tapte ikke i kvalifiseringen mot dem, så det er gode muligheter, sier Crowe.