Formen hadde riktignok fått et lite oppsving siden Seedorf tok over i januar, men lørdag var Napoli altfor sterke for Milan.

Anført at Gonzalo Higuaín var vertene best i det meste på Stadio San Paolo, og til slutt vant de 3-1. Higuain hadde to nettkjenninger, mens Gökhan Inler scoret med et glimrende langskudd.

Det var riktignok Milan som kom best i gang. Adel Taarabt ble klar for klubben på lån fra engelske QPR forrige uke, og teknikeren trengte bare sju minutter på å presentere seg.

Marokkaneren gikk på et langt løp med ballen og lurte keeper Pepe Reina med et smart og velplassert skudd.

Sløvt Milan-forsvar

Milan kom raskt ned på jorda, for bare tre minutter senere utlignet Inler.

Midtbanespilleren fikk kanontreff med et langskudd, og ballen dalte i mål bak en sjanseløs Christian Abbiati.

Ballen var muligens innom et Milan-bein, men det var uansett et fantastisk treff.

Milan har hatt en elendig sesong, og i annen omgang var det lett å se hvorfor.

Da scoret Higuain to ganger, og ved begge målene var det slett forsvarsspill.

Først snek den argentinske måltyven seg bak ryggen på Phillipe Mexés og headet inn 2-1 etter 56 minutter, før han avgjorde ved å bredside inn 3-1 åtte minutter før slutt.

Kjemper om mesterligaen

På 3-1-målet var det fullstendig svikt i et stillestående Milan-forsvar, og Napoli regelrett spaserte seg til scoring.

Tapet var Seedorfs første som Milan-trener, og klubben ligger fremdeles midt på tabellen.

For Napolis del handler resten av sesongen om å sikre mesterligaspill.

De er for øyeblikket nummer tre i Serie A, den siste plassen som gir plass i den gjeve turneringen.