BYÅSEN-FLINT: 36-15 (12-6)

NIDARØHALLEN: (adressa.no): Etter at de etablerte Byåsen-spillerne hadde spilt en grei førsteomgang, fikk flere av ungjentene prøve seg de siste 30 minuttene. Og det tok ikke mange minutter før Camilla Herrem-erstatter Kristin Venn viste seg frem.

Til slutt ble det tre mål for 19-åringen. At hun tok vare på sjansen overraket ikke trener Claus Mogensen, som mener hun kan bli like god som Herrem.

— Hun har nok flere skuddvarianter enn Camilla, og kan bli like god. Men Camilla er enormt effektiv, og det er fortsatt en del ting å forbedre for at Kristin skal komme på det nivået. Hun har det ungdommelige motet som gjør at det svinger fra det veldig bra til ikke like bra, sier Mogensen.

Stort smil

Selv var Venn bare et stort smil etter kampen.

— Det er så artig å få lov til å prøve seg foran så mange folk (rundt 2000). Og jeg er veldig fornøyd med å lykkes når jeg først får sjansen, sier, smiler hun.

— Greit å høre at du har flere varianter enn Herrem?

— Ja, han sa det til meg her om dagen, og det er utrolig artig å høre. Men jeg gjør det ofte litt vanskelig for meg, og det er ikke alltid like effektivt. Men jeg jobber med det, sier hun.

- Enveiskjøring

Mogensen lot juniorjentene avslutte kampen, og de gjorde akkurat det de mer etablerte spillerne hadde gjort: nemlig å score mål, mange mål.

— Det var superfint å se juniorene avslutte på en slik måte. Det er viktig å få prøve seg, og de var også bedre enn motstanderne. Enveiskjøring fra start til mål, og Flint vil få en lang sesong, sier Mogensen.