Den tysk-bosniske målvakten har vært TILs førstevalg siden han kom til klubben sommeren 2006. Ettersom han kom til klubben som Bosman-spiller, med en innbakt signeringsbonus i kontrakten, har han også vært blant klubbens best betalte spillere.

Etter årets sesong utløper den kontrakten. I januar innledet TIL forhandlinger om ny kontrakt med Ramovic.

– Vi fikk beskjed om at det skulle komme et formelt tilbud i januar, men har foreløpig ikke sett noe til det. Senest for et par uker siden purret vi på dem, sier agent Knut Høibraaten.

Sportsdirektør Morten Kræmer i TIL avdramatiserer situasjonen rundt Ramovic.

– Vi ønsker å forlenge, men har ikke kommet noe videre fra det, sier Kræmer.

– Knut Høibraaten sier at dere i januar varslet at dere ville komme med et formelt tilbud, men at et tilbud fortsatt ikke har kommet?

– Han får varsle det han vil varsle, men vi holder dialogen med Sead her i Tromsø, sier Kræmer.

For dyr?

Høibraaten tror det er lønnskravet som gjør at TIL foreløpig ikke har tatt noe initiativ.

– Vi har indikert hvor i landet vi synes et forslag bør ligge, og de har sagt at de synes det er for mye. Muligens er det slik, men det finner de ikke ut før de kommer med et tilbud, sier agenten.

– De fleste spillere har krav som i utgangspunktet er altfor høye. Alle vil ha så mye som mulig, og det forstår vi også. Men det er ikke slik at folk kan ønske, og så knipser vi og slik blir det. Vi har mange andre hensyn å ta, repliserer Kræmer.

Interesse fra Romania

Like før overgangsvinduet stengte, var det ifølge det «Tromsø» kjenner til interesse fra den rumenske toppklubben Rapid Bucuresti.

– Det var interesse fra store klubber i Europa, ja, men ikke fra øverste nivå i England, Tyskland, Spania eller Frankrike. En kom med et bud til TIL, men de synes det var for tett opp mot overgangsvinduet til at de kunne slippe ham, sier Høibraaten.

Han understreker likevel at det ikke ble lagt noe press på TIL for å få til en overgang.

– Nei da. Sead har kontrakt i Tromsø, og forholder seg til den, sier agenten.