Han legger ikke skjul på at han opplevde kampen som amper — og på at han er lei av en del typer tilrop Stjernen-supporterne kommer med:

— Publikum er så å si nede i boksen og roper skjellsord som «Tommy sigøyner'n», «din jævla taterunge» og sånn. De gjør vel dette gjennom to perioder. Slikt syns jeg ikke hører hjemme på en hockeyarena, sier Tommy Kristiansen til Fredriksstad Blads tv-sending After Ice.

- Hva tenker du om det egentlig? spør programleder Espen Normann.

— Det er jo nesten rasistisk. Hva andre er for noe eller hvor andre er fra, skal ikke bety noe på en hockeybane. Å få høre slikt gjennom en hel match er lavmål, sier Kristiansen til After Ice.

- Hva skjer i utvisningsboksen der nede? spør programlederen.

— Folk står og skriker «sønn av en hore», «du er en jævla tater» og sånn. Det skjer hver gang jeg er her, og jeg begynner å bli møkklei, sier Kristiansen til After Ice.

Forlot isen

Kristiansen valgte å forlate isen før kampen var slutt i tredje periode.

Han legger uansett ikke skjul på at seieren smakte godt.

— Det er så deilig at kampen snur etterhvert. Når det skjer blir jo stjernensupporterne ganske stille, sier Kristiansen til Fredriksstad Blads tv-sending.

Kristiansen er selv fra Fredrikstads naboby Sarpsborg. Der har han spilt for Get-liga-laget Sparta i en årrekke.

Stjernen beklager

Stjernen beklager det som skjedde. Daglig leder Trond Magnussen ble både lei seg og sint da han fikk høre om Kristiansens opplevelse i Stjernehallen søndag.

— Slik vil vi ikke ha det. Jeg kommer til å ta kontakt med Tommy, og beklage på klubbens vegne, sier Magnussen til f-b.no.

Stjernen-sjefen lover intern oppvask:

— Vi må ta tak i dette, og først og fremst sørge for at spillerne føler seg trygge i Stjernehallen. Supporterne bør konsentrere seg om å heie på sine egne. Rasisme hører verken hjemme i Stjernehallen eller i norsk hockey for øvrig, sier han til f-b.no.

Sportslig var det uansett Kristiansen og Oilers som kom best ut av søndagens kamp. Stavangerlaget vant kampen 7-1.