Viking-ledelsen var forberedt på at svaret fra Nordlie kunne bli negativt, og har derfor jobbet aktivt med andre kandidater siden mandag.

Møtte Thodesen

I går hadde sportslig administrativ leder, Egil Østenstad, og direktør Erik Forgaard blant annet et snaut tre timer langt møte med Tor Thodesen, som de siste to sesongene har vært trener i Sandefjord.

— Jeg er glad jeg kan bekrefte at vi har pratet sammen. Men jeg vil gjøre det klart at mitt fokus kun er på Sandefjord, sier Thodesen bestemt.

Likevel innrømmer han at gårsdagens samtaler med Vikings representanter i Oslo var interessante.

— Jeg kan ikke si noe særlig om det vi snakket om på møtet. Men så lenge jeg kun har ett år igjen av kontrakten min med Sandefjord, er det alltid lurt å ta en prat med en klubb av Vikings format, mener Thodesen.

Det skal foreløpig kun være snakk om rene samtaler mellom de to partene, og Thodesen avviser kontant at han har innledet noen som helst form for forhandlinger med Stavanger-klubben.

— Dette var kun en fin anledning for dem til å finne ut hva jeg står for som trener, mens det også var en fin mulighet for meg å høre hva Viking tenker som klubb, sier Thodesen.

Samtaler med flere

I tillegg til Sandefjord-treneren har Egil Østenstad og Erik Forgaard også hatt samtaler med flere andre aktuelle kandidater de siste dagene, uten at den sportslige administrative lederen ønsker å gå nærmere inn på hvem det gjelder.

— Vi er i dialog med flere kandidater. Men jeg vil ikke gå ut med noe rangering i media. Nå skal vi ha en oppsummering før vi går videre i prosessen, sier Østenstad, som ønsker en avklaring på trenerkabalen i Viking raskest mulig.

— Vi ønsker en løsning så snart som mulig, men det viktigste er at vi får en god løsning, sier Østenstad.