STAVANGER (Aftenbladet): Den avgjørende VM-kvalifiseringen mellom Norge og Slovenias herrelandslag onsdag 15. juni har vært utsolgt i lang tid. Nå har Norges Håndballforbund og Region Sørvest ryddet fram 200 ekstra plasser.

LES OGSÅ:

— Vi har frigjort noen sponsorbilletter og klart å finne noen ekstra plasser i arenaen, slik at kapasiteten nå blir 4850 tilskuere, sier kommunikasjonssjef i Håndballforbundet, Kirsten Birkeland til Aftenbladet.

Da DNB Arena ble brukt til håndballandskamp for første hang i fjor, fikk 4750 tilskuere plass til kampen mellom Norge og Kroatia. Også den var utsolgt. Hjemmebanen til Stavanger Oilers skal også benyttes til håndball i november. Da kommer håndballjentene for å spille Møbelringen Cup i Stavanger, den siste oppkjøringen før EM i Sverige i desember.

Stavanger idrettshall har noe større kapasitet til landskamper enn DNB Arena. Her får 6000 plass med ekstratribuner på begge kortsidene. Men disse er kostbare å sette opp. Derfor spiller Norge og Slovenia denne gang i DNB Arena.

De 200 ekstrabillettene selges via Billettservice på nett.

Norge og Slovenia kjemper om plass i neste års VM. Den første kampen spilles i Slovenia lørdag11. juni, returkampen i DNB Arena 15. juni.