På stillingen 2-2 helt mot slutten i søndagens kamp skallet Odds Steffen Hagen sammen med Moldes Björn Bergmann Sigurdarson.

Begge spillerne ble liggende nede. Dommer Ken Henry Johnsen valgte imidlertid ikke å blåse av. Molde fortsatte i angrep og Tobias Svendsen scoret 3-2. Til slutt vant Molde 4-2. ## — Alvorlige feil

Odd mener det har foregått to alvorlige feil i forståelsen av regelverket. Klubben har fått juridisk bistand for å vurdere om det er muligheter å nå fram med en protest.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

VOLDSOM SMELL: Moldes Björn Bergmann Sigurdarson og Odds Steffen Hagen kolliderte i en hodeduell og ble liggende nede. Foto: NTB scanpix

— Vi mener det er har foregått to alvorlige feil i forståelsen av regelverket, sier Odd-leder Einar Håndlykken til NTB.- Kampen skulle blitt avblåst da to spillere lå ned med hodeskader. Molde har i tillegg medisinsk personell inne på banen da 3-2-målet ble scoret, fortsetter Håndlykken.

Får telemarkingene medhold hos Doms- og sanksjonsutvalget, må eliteseriekampen spilles på nytt.

— Vi har blant annet brukt NTB scanpix sine bilder. Det er bildebevis vi har brukt i protesten. Protesten ble sendt i dag (onsdag), sier Håndlykken.

Odd er kritiske til at dommer Johnsen har benyttet seg av skjønn i en situasjon med hodeskader. Skien-laget mener at spillet skal stoppes ved alvorlige hodeskader.

Tror på gjennomslag

Det er partner i Schjødt, Trond Stang, som har bistått Odd med protesten.

— Nå har vi brukt noen dager på faktisk å sende protesten. Vi har vurdert om det er en faktisk er en reell mulighet til å nå opp. I kampens hete kan du føle veldig sterkt at det er protestgrunnlag.

— Vi satt oss og hentet inn juridisk kompetanse for å vurdere dette når det hadde roet seg. Vi har sett nøye på situasjonene og regelverk. Er det fortsatt grunnlag for gjennomslag for en protest? Det er det, mener vi. Hadde vi ikke trodd på gjennomslag, hadde vi ikke sendt inn protest, sier Håndlykken.

I Skien er de optimister på medhold i Doms- og sanksjonsutvalget.

— Da vil kampen bli spilt om igjen, sier en optimistisk Håndlykken til NTB. (©NTB)