På Branns formiddagstrening i Florida torsdag var det tre nye ansikt å se:

  • Sebastien Thuriere (26). Sentral midtbanespiller med 20 landskamper for Haiti og mye erfaring fra spill i USA med lag som Tampa Flames, Tampa Bay, Dayton Dutch Lions og Charleston Battery.

  • Brian Fekete (26). Venstre ving og back. Har også spilt for diverse klubber i USA, som Portland Phoenix og Orlando City.

  • Chad Burt (27). Offensiv midtbanespiller. Beskriver seg selv som en nummer 10. Har spilt mye fotball i USA, blant annet i Tampa og Edmonton. Har også vært innom svenske Myresjö.

— Vi er alle i samme båt uten kontrakt. Hvis muligheten å signere for Brann, vil det være interessant, sier Fekete.

Kamerater av Horwath

Det er Branns keeper Alex Horwath som fikk på plass de tre nye spillerne. Han kjenner to av dem fra før.

Brann-trener Lars Arne Nilsen sier klubben ikke har noen planer om å tilby noen av de tre kontrakt.

— Det var for å spille 11 mot 11, ikke noe annet enn det. Det var gode spillere, så det ble en god økt av det, sier Nilsen etter formiddagstreningen.

— Det er ingen mulighet for at de blir signert?

— Det er ikke tanken i det hele tatt. Alex sa han kjente noen som kunne komme om vi trengte dem, så det var veldig bra, sier Nilsen.

Branns sportssjef Rune Soltvedt bekrefter at de to amerikanerne og spilleren fra Haiti ikke er svaret på Branns spillerjakt.

— Det var gode fotballspillere. Vi får se om de får være med flere ganger på trening. Nå vet vi at de er her, sier Soltvedt.

Har vært i Skandinavia

Om de tre prøvespillerne skal være mer med, er usikkert. Hvis de får sjansen til å spille mer med Brann, vil det være med mål om å overbevise Nilsen og Soltvedt om at de er gode nok.

— Jeg var på prøvespill med IFK Norrköping. Det likte jeg veldig godt, og kunne godt tenkt meg å bo i Skandinavia noen år, sier Fekete.

Chad Burt har erfaring fra Skandinavia. Han har et kort opphold i Sverige bak seg.

— Det hadde vært interessant med et tilbud fra Brann, men jeg har to andre klubber som vil ha meg her i USA, så vi får se hva som skjer, sier Burt.