BYTTER KLUBB? Martin Ørnskov. BYTTER KLUBB? Martin Ørnskov. Foto: MARIE VON KROGH

Travel Viking-uke i vente

I løpet av uken vil det sannsynligvis komme avklaringer rundt flere spillere i Viking.

STAVANGER (aftenbladet.no): Martin Ørnskov er ønsket av Brøndby. Viking har vært i dialog med den danske klubben, men foreløpig har de ikke kommet til enighet om noen overgangssum.

Ørnskov er smigret over Brøndbys interesse, men Viking ønsker seg godt betalt for å slippe dansken.

Brøndby har flere aktuelle spillere de er i forhandlinger med. Blant annet kontraktløse Kasper Risgård og den 34 år gamle veteranen Daniel Jensen i FC København.

Økland regner uansett med å høre fra danskene igjen.

— Jeg tror det blir mer dialog, men man vet aldri. De forhandler jo med andre spillere, så dette henger nok litt sammen, sier administrerende direktør i Viking, Arne Larsen Økland.

Sulimani nærmer seg

Viking har de siste dagene forhandlet videre med Benjamin Sulimani. Den østerrikske spissen var på Viking stadion da Viking møtte Rosenborg.

Økland ønsker ikke å si noe om hvor langt de er kommet i forhandlingene, men sannsynligvis kommer det en avklaring i løpet av de neste dagene.

Når det gjelder Makhtar Thioune-saken, har Viking fortsatt ikke bestemt seg for hva de ønsker å foreta seg overfor spilleren. Økland regner likevel med at det kommer en snarlig løsning, sannsynligvis i løpet av uken.

Prøvespiller fra Nigeria

I går ankom 22-åringen Chikere Osita Henry Stavanger. Den nigerianske spissen skal vise seg fram for klubben den neste uken. Henruy har ikke all verden av CV å vise til, men Viking har heller ingen forventninger om at det er han som skal score målene for klubben i høstsesongen.

- Vi kjenner ikke veldig godt til denne spilleren, men han virker interessant og derfor har vi lyst til å se nærmere på ham. Hvis vi synes han er interessant, så er dette snakk om en spiller for framtiden. Han er ikke noen kortsiktig løsning for oss, sier Økland.