Etter å ha ligget under 0-1 til pause snudde Brann mandagens treningskamp mot Elfsborg i annen omgang. Kristoffer Barmen og Bismar Acosta laget målene i 2-1-seieren, og trener Lars Arne Nilsen var svært fornøyd etterpå.

— Det var en bra kamp av oss. Overraskende bra med tanke på at det er første treningskamp og vi er fulle i trening. Det var i overkant av det jeg hadde forventet, sier Nilsen.

Fornøyd med prøvespillerne

Han mener en seier betyr litt selv om vi bare skriver 1. februar.

— Vi var rolig med ball, sprang mye, jobbet hardt og gjorde tingene vi skulle. En positiv kamp. Den viser at vi har et bra nivå inne allerede.

Men starten var ikke god. Jonas Grønner mistet ballen i forsvar og svenskene tok ledelsen.

LES OGSÅ: Kristiansen vil ha Drage til Brann

— Han hadde en liten glipp på første målet. Gjør du det mot et så godt lag på Elfsborg, så scorer de. Vi kan ikke gjøre så mange sånne. Men så hadde han (Grønner) en fin assist senere, minner Nilsen om.

- Hva kan du si om prøvespillerne?

— Devon Williams klarte seg bra. De to norske gjorde det begge bra da de kom i annen omgang. Daniel viste at han har kraften inne ennå. Drage var frisk og kvikk, og sto bak det første målet. Han og Ruben har en relasjon, sier treneren.

Frisk Braaten

Daniel Braaten møtte en back som ikke kunne matche ham fysisk.

- Hvordan opplevde du din første Brann-kamp, Braaten?

— Jeg syntes det var greit. Varmt og godt, og ikke altfor høyt tempo. En fin gjennomkjøring.

- Følte du at du fikk vist deg frem fra din beste side?

— Nææ. Jeg er ikke superslag ennå, men det gikk greit. Helt okei.

- Hvilke signaler har du fått fra Brann?

— Jeg tenker ikke noe særlig på det. Det er gøy å få være med guttene her, og det som skjer, det skjer. Hvis jeg får være med videre, er det fint, sier Braaten.