På Stretford End runget Solskjær-sangene høylytt. Kampen mot Wolverhampton var Solskjærs første på Old Trafford siden han fikk sparken som Manchester United-manager tilbake i november 2021.

Nordmannen er fortsatt høyt elsket blant fansen, og før kampen delte han ut autografer og tok selfies med fans.

TILBAKE PÅ OLD TRAFFORD: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Peter Powell / EPA

Fra tribunen så Solskjær et Manchester United-lag som styrte det aller meste mot Wolves. Antony fikk kampens første store sjanse etter snaue ti minutter. Brasilianeren kunne spilt lagkamerat Anthony Martial alene med keeper, men gikk i stedet for et skudd selv. Avslutningen gikk like utenfor.

– Et dårlig og egoistisk valg, sa Viaplay-ekspert Pål André Helland.

Se sjansen her.

Etter å ha brent enda en kjempesjanse med pannebrasken senere i omgangen, skulle brasilianeren gjøre det godt igjen. Da Wolves-keeper Daniel Bentley kom rusende ut, spilte Antony ballen sidelengs til Martial. Han kunne enkelt trille inn 1–0 i det åpne målet.

Her gjør Antony det godt igjen.

Alejandro Garnacho punkterte kampen på overtid. Dermed vant Manchester United 2–0.

– Du må være spesiell for å kunne spille for Manchester United. Denne klubben er enorm, og vi kjenner til fortiden. Han er enda en som er på vei opp og frem. Jeg er veldig glad på hans vegne, sier Bruno Fernandes – som hadde den målgivende pasningen – ifølge BBC.

Når tre serierunder gjenstår har Manchester United lik poengsum som Newcastle (66 poeng). Det er imidlertid Newcastle som innehar tredjeplassen ettersom de har langt bedre målforskjell.

Liverpool ligger fire poeng bak duoen. Det er topp fire som gir Champions League-spill neste sesong.

Lørdag ble det også klart at Southampton rykker ned etter at de tapte 0–2 for Fulham.