– Han var god og viktig for oss i dag, med de lange ballene som han stoppet. Jeg vil ikke fokusere for mye på en spiller, men alle har vært for kritiske mot Harry. Han gjøre det veldig bra nå. Jeg håper han kan fortsette på dette nivået, sier matchvinner Bruno Fernandes etter å ha blitt matchvinner mot Fulham på overtid.

Man kunne se det på feiringen sammen med bortefansen etter matchvinnermålet på overtid. Lettelsen var til å ta og føle på.

Fernandes ble helten som målscorer. I forsvarsfireren tok Harry Maguire smell etter smell, tok telling flere ganger, men fullførte kampen.

JAAAAA: Harry Maguire og Manchester United kunne juble til slutt. Foto: Kieran Cleeves / Pa Photos / NTB

I tv-studio i England satt United-legende Peter Schmeichel og hyllet Maguires prestasjon.

– For meg var Harry Maguire banens beste. Uten han kan jeg ikke se at Manchester United hadde vunnet dette. Han har blitt et eksempel for de andre spillerne. Han har reist seg etter motgangen. Han er umulig å sette ut av laget, sier den gamle keeperen.

«Fortsatte galant etter en tidlig smell. Forsvarte seg stødig i nok en god prestasjon» skriver Manchester Evening News i sin spillerbørs.

Fernandes scoring kom etter svakt forsvarsspill. Fulham klarerte elendig både to og tre ganger, men det var likevel langt fra ferdigscoret.

En flott dragning, et godt skudd. Keeper Bernd Leno fikk fingrene på den, men det var ikke nok. Det eksploderte foran bortefansen på Craven Cottage etter noen røffe dager for Uniteds supportere.

Foruten dette var det en ganske hendelsesfattig match.

Scott McTominay trodde han hadde sendt Manchester United i ledelsen etter et kvarter. Frisparket fra Eriksen fant Garnacho som fant den målfarlige midtbanespilleren på blank kasse.

Så ville VAR ha et ord med i laget.

Etter en flere minutter lang sjekk mente videodommerne at Harry Maguire var såpass delaktig i duellen før scoringen, samtidig som han var i offsideposisjon, at målet ble annullert.

SJEKKET UT: Scoringen til Scott McTominay ble sjekket og annullert. Foto: DANIEL HAMBURY / EPA / NTB

Tungt for Manchester United, som kunne trengt en opptur etter to nedturer den siste uken.

– Jeg synes det er rett. Maguire påvirker spillet. Så synes jeg litt synd på United, de hadde trengt det målet, sier Freddie Ljungberg i Viaplay-studio.

I en periode i andre omgang var det Fulham som kjørte kampen, og United sisteskanse André Onana måtte i aksjon flere ganger for å hindre scoring til hjemmelaget.

I det klokken bikket 90 minutter var det Bruno Fernandes som skulle få bortefeltet til å eksplodere. En scoring som gir Erik ten Hag og Manchester United noe arbeidsro.