Svensken inntok hovedrollen da han sendte Milan foran i cup-kvartfinalen etter 31 minutter. Men det er ikke det han vil bli husket for i denne kampen.

Rett før pause ble Inters Romelu Lukaku felt og fikk frispark. Ibrahimovic så ut til å slenge noen ord i retning Lukaku, som fyrte seg opp på sin tidligere lagkamerat fra tiden i Manchester United.

SPISSKJEMPER: Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic. Foto: DANIELE MASCOLO / X06623

Stjernespissene gikk opp i ansiktene på hverandre og måtte skilles. Begge fikk gult kort for hendelsen, og da lagene gikk mot garderoben var det aggressiv stemning.

13 minutter etter hvilen fikk Ibrahimovic sitt andre gule kort av dommer Paolo Valeri, som senere måtte gå av med strekk i låret, for en felling midt på banen.

– Hendelsen (mellom Zlatan og Lukaku) hadde påvirkning ettersom det første gule kortet ledet til det andre. De er to giganter. De sa noe til hverandre, men jeg vet ikke hva. Sånn skjer, sier en skuffet Stefano Pioli, Milan-trener, til RAI Sport.

– Det var godt å se Lukaku så konsentrert og fokusert. Ibrahimovic har en stor vinnervilje og er en kriger. Jeg mener Lokaku også gror på med tanke på dette aspektet. Jeg kan bare være glad for at han er fyrt opp, sier Inter-trener Antonio Conte.

UTVIST: Zlatan Ibrahimovic måtte forlate banen i andre omgang. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage/PA Images

Med 20 minutter igjen fikk Inter straffe etter at dommer sjekket en takling på Nicolo Barella av Rafael Leao med hjelp av VAR. Den banket Lukaku i mål via tverrliggeren.

Etter syv av ti tillagte minutter ble innbytter Christian Eriksen, som har trøblet etter overgangen fra Tottenham i fjor, matchvinner for Inter med et vidunderlig frispark i krysset.

Jens Petter Hauge var ubenyttet reserve for Milan.

PS! I ligaen topper Milan to poeng foran Inter.