Den handler om en plass i conferenceligaen. Også AZ Alkmaar vendte tap borte til seier sammenlagt, med 2-0 over Heerenveen og 4-3 sammenlagt.

Million Manhoef ga Vitesse 1-0 ved pause, men det var Tronstads knallskudd tidlig i 2. omgang som tok kampen til ekstraomganger. Der scoret innbytter Nikolai Frederiksen det avgjørende målet, før han helt på tampen ble utvist.

AZ Alkmaar vant 2-0 over Heerenveen søndag og 4-3 sammenlagt. Dermed er laget klar for omspillsfinale om en plass i conferenceligaen.

Scoringer av Dani de Wit etter fem minutter og innbytter Zakaria Aboukhlal i det 89. minutt sendte AZ videre. Aboukhlal ble byttet inn rett før han scoret.

Målet Håkon Evjen scoret med assist fra Fredrik Midtsjø i 2-3-tapet på bortebane torsdag viste seg viktig for AZ Alkmaar, som har tre nordmenn i stallen. Søndag spilte Midtsjø hele kampen, mens Evjen ble byttet ut med Aslak Fonn Witry en halvtime før slutt.

Tronstad spilte hele kampen på Vitesses midtbane.