LERKENDAL: RBK spiller torsdag kveld mot Breidablik i den første kvalik-runden i Europa League.

Trond Henriksen gjør to endringer fra kampen mot Mjøndalen lørdag kveld.

Begge spissene starter

Verken Pål-André Helland eller Emil Konradsen, som begge startet i helga, er i startelleveren.

Henriksen har derfor funnet plass til både Torgeir Børven og Dino Islamovic. Ceide er ute med skade, og er ikke med til kveldens kamp.

Det samme gjelder Helland. Han var i utgangspunktet med til kveldens kamp, men har måtte kaste inn håndkleet på grunn av en skade. Carlo Holse får tillit fra start av.

Disse starter kampen:

Julian Faye Lund; Erlend Dahl Reitan, Tore Reginussen, Even Hovland, Vegar Eggen Hedenstad; Kristoffer Zachariassen, Edvard Tagseth, Gjermund Åsen; Carlo Holse, Dino Islamovic, Torgeir Børven.

På benken er Sander Tangvik, Gustav Valsvik, Sondre Skogen, Warren Kamanzi, Joachim Solem og Filip Brattbakk.

Flere spillere ute med skade

André Hansen, Anders Konradsen og Per Ciljan Skjelbred er også ute med skader.

Samuel Adegbenro er ikke tilgjengelig for kamp. 24-åringen har vært utenlands de siste dagene, nærmere bestemt i Tyrkia. Nigerianeren var nære en overgang til en ny klubb, men ble ikke enig med klubben om de personlige betingelsene.

Adresseavisen sender kveldens kamp, som har avspark klokka 19.00.

Disse starter for Breidablik:

Anton Einarsson; Andri Yeuman, Damir Muminovic, Elfar Helgason, Robert Thorkelsson; Viktor Einarsson, Alexander Sigurdarson; Höskuldur Gunnlaugsson, Gisli Eyjolfsson, Thomas Mikkelsen; Brynjolfur Willumsson.

På benken er Gunnleifur Gunnleifsson, David Ingvarsson, Viktor Margeirsson, Atli Andrason, Kwame Quee, Oliver Sigurjonsson og Kristinn Steindorsson.