Det ble en kaotisk første runde der sikkerhetsbilen måtte inn. Hauger kjørte inn i depotet etter motorproblemer, men etter hvert kom han seg ut igjen på banen.

– Trøbbel med turboen, melder manager Harald Huysman til VG.

MP-teamet må trolig bytte motor før neste runde i Formel 2.

Hauger fortsatte til tross for at han lå fem runder bak teten - blant annet for å finne ut hva som var feil med motoren. Så kjørte han inn i depotet og brøt for godt.

Etter hvert kom Hauger seg ut på banen igjen:

– Alt lå an til minst 2. plass. Det er surt at dette skjer, sier manager Harald Huysman til Viaplay.

– Vi tror motoren må byttes. I så fall håper vi at vi får en god motor. I prinsippet skal de være like, men ...

Lørdag fikk Dennis Hauger en pangstart på sesongen da han ble nummer to i sprintløpet.

– Det var gode poeng som gikk i vasken i dag. Turboen sa god natt. Typisk at det skjer den første løpshelgen. Det er litt kjipt, sier Hauger selv til Viaplay.

– Jeg hadde plutselig null kraft og kunne ikke en gang holde følge med sikkerhetsbilen. Det er synd at det skjedde i hovedløpet, der det deles ut mest poeng.

Den norske Red Bull-junioren kvalifiserte seg fredag som fjerde best etter en vanvittig hundredelskamp. Det er den nest beste kvalifiseringen han har hatt i Formel 2- karrieren. Det var derfor store forventninger til søndagens løp.

Nordmannen har i år skiftet til nytt team, MP Motorsport. Hauger tok to seirer i Formel 2 i 2022, én gang i et sprintløp og én gang i et hovedløp.

26 løp gjenstår av årets Formel 2-sesong.