Det så ut til å gå mot 2–2 på Santiago Bernabéu, men så dukket selvfølgelig Real Madrids nye favoritt opp:

I kampens 91. minutt dundret Jude Bellingham inn 3–2 og gjør at Real Madrid styrer mot sin 36. ligatittel.

«Bellingham avgjør La Liga», er overskriften i storavisen Marca.

Seieren gjør nemlig at serieleder Real Madrid øker forspranget til 11 poeng ned til Barcelona. Kun seks kamper gjenstår for begge lag.

Også da lagene møttes i oktober ble Bellingham-helten, med sine to mål da «Los Blancos» snudde fra 0–1 til 2–1.

TALLET ER 17: Bellingham har nå 17 ligamål denne sesongen. Kun Gironas Artem Dovbyk har flere med sine 18 Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Barcelona kunne redusert serielederens forsprang fra åtte til fem poeng med seier og det startet bra for katalanerne, da danske Andreas Christensen stanget gjestene i ledelsen.

Etter 18 minutter satte Vinicius utligningen fra straffemerket.

MI CASA: Vinicius gir klar beskjed om hvilken klubb som gjelder. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Det 267. El Clásico var lenge preget av en nervøs stemning i andre omgang, der ingen av lagene tok spesielt store sjanser.

Så tok innbytter Fermin Lopez ansvar for å sette litt fyr på Santiago Bernabéu, da han var først på en retur og sendte Barcelona tilbake i ledelsen.

20-åringen valgte å hoppe over reklameskiltene og feire på samme måte som Real Madrids Jude Bellingham like foran Real Madrid-supporterne.

KAN HAN, KAN JEG: Fermin Lopez terger på seg Real Madrid-fansen med å kopiere målfeiringen til Jude Bellingham. Foto: THOMAS COEX / AFP / NTB

Men Barcelona-jubelen ble kortvarig, for kun fire minutter senere kom høyreback Lucas Vázquez fra dypet og ekspederte et herlig innlegg fra Vinicius til 2–2.

Så var det altså Bellingham som lo sist og best - da han satte 3–2 og leverte «sin» feiring foran et euforisk Santiago Bernabéu.

I tillegg er Real Madrid klare for semifinale i Champions League mot Bayern München etter å ha slått Manchester City i straffesparkkonkurranse på onsdag.