Albons nåværende avtale med det britiske laget utløp egentlig etter neste sesong. Onsdag oppgis det at han har signert en ny flerårig kontrakt som strekker seg ut 2026.

Albon ble del av Williams-teamet i forkant av 2022-sesongen og har etablert seg som lagets ledende fører. I år har han ikke tatt et eneste poeng etter seks løp.

– Det har vært en vanskelig start på året, men siden jeg kom til Williams har vi gjort betydelige fremskritt sammen, og jeg har sett de store endringene som skjer bak kulissene for å løfte oss tilbake til teten, sier Albon.

– Dette er et langsiktig prosjekt som jeg virkelig tror på og ønsker å spille en nøkkelrolle i, og det er grunnen til at jeg har signert en langtidskontrakt, legger han til.

Teamsjef James Vowles er også tilfreds.

– Siden han kom, har Alex konsekvent vist sin evne til å prestere under press. Å signere ham på lang sikt er en stor del av puslespillet med å løfte oss opp i front, sier han.

Albons lagkamerat Logan Sargeant har kontrakt ut inneværende sesong 2024. Han gjentatte svake prestasjoner og flere krasjer har satt spørsmålstegn ved fremtiden hans i Williams.