STYGG SMELL: Mourinho og Real tapte to viktige poeng i gullkampen mot tabelljumbo Almeria. Foto: ALBERT GEA
STYGG SMELL: Mourinho og Real tapte to viktige poeng i gullkampen mot tabelljumbo Almeria. Foto: FRANCISCO BONILLA

Jose Mourinho og hans stjernegalleri i Real Madrid fikk en tøffere dag en antatt på jobben da de besøkte det desiderte bunnlaget i den spanske ligaen, UD Almeria, i kveld.

Med både Cristiano Ronaldo, Kaká, Xabi Alonso og Mesut Özil fra start i angrepsrekkene maktet likevel ikke Real, som før dagens kamp holdt andreplassen i Spania med 49 poeng på 18 kamper, å score før laget som før dagens kamp hadde fattige 13 poeng på 18 kamper.

Etter å ha gått til pause på stillingen 0-0 var det i tillegg bunnlaget UD Almeria som scoret først.

Leonardo Ulloas venstre fot var sist på ballen før den rullet i nettet bak Iker Casillas i Real-buret til 1-0 for bunnlaget.

Mourinhos menn berget ett poeng da innbytter Esteban Granero sendte 1-1 i nota 13 minutter før slutt.

3.38 min på overtid banket Ronaldo et frispark i tverrliggeren. Nærmere scoring kom ikke Real Madrid, som dermed gir Barcelona en gyllen sjanse til å rykke fra i gullkampen i La Liga. Katalanerne slo Malaga søndag kveld.

SE TABELLEN HER!

Etter at sluttsignalet gikk, kokte det over for Iker Casillas. En tydelig frustrert Real Madrid-keeper knuffet til en Almeria-spiller på vei inn i garderoben. Dermed omringet 20 andre utespillere keeperen.

Gemyttene roet seg, men poengtapet til topplaget Real Madrid svir nok fortsatt for stjernene fra hovedstadslaget. Spesielt siden Barcelona slo Almeria 8-0 tidligere i sesongen.

Mangler spisser

Ronaldo startet på spissplass for Real Madrid. Klubben er på spissjakt ettersom førstevalget Gonzalo Higuaín er satt ut av spill i fire måneder etter en ryggoperasjon.

Karim Benzema opplever måltørke og måtte starte på benken søndag. Klubbdirektør Jorge Valdano tror usikkerheten rundt spissplassen har distrahert spillerne.

– Vi jobber fortsatt med det, men vi ønsker ikke å snakke om det samme hver dag. Kanskje har vi blitt distrahert av problemet. Avisene har kun snakket om dette på forsidene i dag, påpekte Valdano etter poengtapet søndag.

– Det hadde vært bedre å konsentrere seg om det som skjer på banen. Det er scoringer laget mangler.

VIDEO 1-1 Granero (77)

Almeria vs Real Madrid, 1-1 VIDEO 1-0, Ulloa (59)

Almeria vs Real Madrid, 1-0

(100% Fotball / ©NTB)