Det skriver klubben i en pressemelding i dag.

Dagens assistent-trener Bård Wiggen (44) er ansatt som spillerutvikler i full tid.

— Dette er et meget viktig strategisk valg for Start, sier Hovedtrener Stig Inge Bjørnebye.

— Bård Wiggen fungerer veldig bra i begge roller, men når vi nå satser videre på spillerutvikling, også i tråd med hva Fotballforbundet krever, så er det topp at Wiggens kompetanse spisses mot det viktigste langsiktige arbeidet vi har nemlig ved å utvikle våre talenter. Med Hans Tvedte som nyansatt har vi i tillegg tilknyttet oss en sterk person med topp spiller- og trenerkompetanse som vil bidra til å gjøre både laget og undertegnede enda bedre, forklarer Bjørnebye.

Hans Tvedte gleder seg til å tiltre i sin nye stilling som Bjørnebyes høyrehånd i Kristiansand.

— Jeg ser på dette som en stor tillitserklæring, sier Tvedte.

— Jeg har fulgt med på fotball i alle år, og har alltid sett på Start som et underholdene lag. Dessuten kjenner jeg Stig Inge veldig godt, og derfor har jeg fulgt ekstra nøye med dem i høst. Det blir utrolig spennende å bli assistent-trener i klubben, sier han til 100% fotball.

41-årige Tvedte bor på Skjetten på Romerike, og har tidligere vært aktiv spiller på Strømmen og Lillestrøm. I 1997 startet han som trener, og har i løpet av sine ni år i yrket hatt ansvaret for Rælingen (3. div.), Strømmen (2. og 3. div.), Skjetten/Romerike Fotball (2. div.) og Aurskog/Finstadbru (4. og 3. div.). Han er utdannet D-trener.

Tvedte begynner i stillingen 1. januar – og har signert toårskontrakt.

Vi kommer med mer.