— Vi har økonomi til å styrke stallen hvis vi finner de rette typene, og den vurdering overlater vi til trener Gaute Larsen og sportslig leder Bjarne Lodden, sier daglig leder Kjell Olav Stangeland i Bryne FK.

Det bekrefter også styreleder Nils Steinsland.

— Vi må ikke hente nye spillere og er fornøyde med de vi har. Men hvis de rette spillerne er tilgjengelig, har vi muligheten til å hente nye spillere, sier Steinsland.

Styret i Bryne har ikke gitt noen bestemt økonomisk ramme til den sportslige ledelsen i klubben.

— Vi har full tillit til at det sportslige apparatet i klubben henter de rette spillerne og ser langsiktig på det, sier Steinsland.

Ser til Sverige

Øverst på ønskelisten til Bryne-trener Gaute Larsen står en sentral midtbanespiller, en back og en kantspiller, og Bryne-treneren har allerede flere navn på blokken, blant annet to svenske spillere som er klar til å komme på prøvespill. Det dreier seg om en back og en midtbanespiller som begge spiller eller har spilt i Allsvenskan.

Cupkampen mot Lillestrøm på onsdag gjør at det ikke blir noen vanlig treningsuke, så vi må se om vi velger å hente noen på prøvespill, eller om vi konsentrer oss mer om spillere vi kjenner godt fra før, sier Larsen.

Det mangler ikke på ledige spillere på markedet, og Larsen får daglig henvendelser og eposter fra agenter som har spillere de ønsker å selge inn.

- Hvis jeg ikke kjenner agenten og ikke har hørt om spilleren, blir e-posten slettet. Det høres litt arrogant ut, men det er så mange navn du må bruke tid på å sjekke opp at det ikke er tid til å sjekke alle , sier Larsen.

Samtidig er han opptatt av å forlenge kontraktene til flere av spillerne som allerede er i klubben.

— Det er viktig at vi lander de som allerede er her og som vi ønsker å ha med videre, sier Larsen.