Klepp-Ørn Foto: Knut S. Vindfallet

Tross spillemessig overtak klarte ikke Klepp-jentene å overliste Trondheims Ørn i NM-kvartfinalen på hjemmebane.

Jærlaget var det klart beste laget i 1. omgang og produserte sjanser på løpende bånd, men maktet aldri å omsette de mange mulighetene i scoring.

I stedet var det gjestene fra Trondheim som tok ledelsen 1-0 på straffe ved Kristin Lie snaut to minutter etter hvilen, og fra å være det førende laget før pause, mistet vertene mye av gnisten etter baklengsmålet.

Statistikksenter Toppserien:

Etter kampen var skuffelsen stor i Klepp-leiren.

— Det er helt forferdelig, og det føles utvilsomt som et ran på høylys dag. Vi skulle hatt mye bedre betalt for en kanongod 1. omgang og avgjort kampen allerede før pause. I stedet fikk Trondheims-Ørn straffe og var rutinerte nok til å ro seieren i land. Det kjennes utrolig bittert og jeg synes rett og slett synd på jentene, sier Klepp-trener Tommy André Velde til Aftenbladet.no like etter kampslutt.

Klepp har tatt tre strake seirer i serien, og viste også lenge lovende takter mot Trondheims-Ørn . I stedet ble de nok en gang slått ut i kvartfinalen, og heller ikke i serien har de grønnkledde medaljesjanser.

— Jeg synes det var et veldig ufortjent tap, men nå må vi bare prøve å se framover. Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, sier Klepp-spiss Maria Thorirsdottir.

FAKTA

Klepp – Trondheims-Ørn 0-1 (0-0)

349 tilskuere

Mål: 0-1 Kristin Lie (str. 47).

Dommer: Cathrine Eide, Bækkelaget.

Ingen kort.