Tottenham har gjort jobben i Mesterligaen, men i hjemlig liga har det begynt å gå tråere, med bare to poeng på de fire seneste kampene.

Klubben har slitt med flere skadde spillere den senere tiden, og foran Blackburn-kampen hjemme på White Hart Lane er skadelisten lenger enn lang.

Et helt lag — elleve spillere - kan være uaktuelle. Og bare én spiss er hundre prosent klar for spill.

Håper på Pavljutsjenko

Skadelisten består av Robbie Keane, Aaron Lennon, Giovani dos Santos, Ledley King, Jonathan Woodgate, Jermain Defoe, Michael Dawson og Jamie O'Hara. I tillegg er Tom Huddlestone, Roman Pavljutsjenko og David Bentley tvilsomme foran oppgjøret, skriver The Guardian.

— Vi sliter på skadefronten for øyeblikket, medgir assistenttrener Kevin Bond til avisen.

Roman Pavljutsjenko måtte gi seg med skade ved halvtid i tirsdagens 1-1-kamp mot Sunderland, og hvis russeren ikke rekker lørdagens kamp blir Peter Crouch londonernes eneste skadefrie spiss.

- Vi gjør alt vi kan for å få ham klar, sier Bond om russeren som går gjennom akupunkturbehandling for å bli frisk.

Vanskelig kampprogram

Rafael van der Vaart har slitt med en hamstringskade den siste tiden, men skal være klar til kamp.

— Vi prøver å behandle ham, men det er vanskelig å lege skaden så lenge kampprogrammet er så tøft med to kamper i uken. Han hadde hatt godt av en friuke, sier Bond.

Tottenhams skadeproblemer har kommet på et kjedelig tispunkt for klubben som jakter mesterligaspill også neste sesong. Klubben har bare tatt to poeng av tolv mulige den siste tiden.

Og fremover venter et tøft kampprogram. Etter lørdagens kamp mot Blackburn venter kamper mot Arsenal, Werder Bremen, Liverpool, Twente og Chelsea.