Fotball 2.Runde NM mennRaufoss Stadion 8.06.08Raufoss Fotball v Vålerenga 1-4Foto: Dagfinn Limoseth, DigitalsportBojan Zajic , Vålerenga ble byttet inn og takket med å lage 1-3 målet . Harmeet Singh th Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport
Fotball 2.Runde NM mennRaufoss Stadion 8.06.08Raufoss Fotball v Vålerenga 1-4Foto: Dagfinn Limoseth, DigitalsportMorten Berre , Vålerenga ble skadet.Her med ispose på ankelen Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport

RAUFOSS: Det så ut til å bli en grei skuring for Vålerenga da lagene gikk til pause to mål foran Raufoss. Men da Edier Frejd reduserte tjue minutter ut i den andre omgangen, ble Vålerenga-trener Tor Ole Skullerud en smule engstelig.

— Det var spennende på 2-1. Man føler seg aldri komfortabel på den stillingen, men det var sikkert jeg som var mest urolig av alle, sa en smilende Skullerud til Aftenposten.no etter kampen.

Fornøyd Skullerud

Alt i alt var treneren greit fornøyd med kampen, og at Vålerenga ikke gikk på samme smell som tippeligalagene Lillestrøm og Rosenborg.

- Vi gjennomførte en OK kamp, og fikk en veldig god start. Vi var skjerpet, og klarte oppgaven vår.

Raufoss gikk tøft ut i andre omgang, og presset Oslo-laget bakover på banen.

— Planen var å gå ut like aggressivt i andre omgang som vi gjorde i første, men Raufoss hadde mye vilje. Det var vanskelig å spille her. Banen er humpete, men jeg syns vi taklet det på en bra måte.

Andresen ikke tilstede

Martin Andresen var ikke med Vålerenga til denne kampen. Skullerud ønsket ikke å kommentere Andresens fravær i detalj.

— Martin er ute og jobber. Det var aldri meningen at han skulle være med til denne kampen.

Med to sene scoringen punkterte Vålerenga kampen, og Skullerud kunne puste lettet ut.

- Det viktigste var å vinne, ikke måten det skjedde på.