Det sier Argentinas landslagssjef Alejandro Sabella, som har hatt samtaler med superstjernen mens han mottar behandling på Argentinas fotballforbunds treningsanlegg i utkanten av Buenos Aires.

— Begge gangene jeg traff ham, lå han på behandlingsbordet, og vi pratet litt. Mandag gjorde han enkle bevegelser på banen også. Han var ved godt mot da jeg så ham, sa Sabella da han reiste til Brasil for å overvære fredagens VM-trekning.

— Vi må være tålmodige, for han har en skade det tar tid å bli bra fra, men han kommer til å bli helt fin igjen.

Messi pådro seg lårskaden i kamp for Barcelona forrige måned og vendte i helgen hjem til Argentina for å fortsette restitusjonen der. Han skal etter planen reise tilbake til Barcelona 2. januar for å forberede sitt comeback.

Venter tøffe VM-grupper

Siden han med to mål mot Paraguay i september hjalp Argentina å sikre VM-billetten, har han mistet to kvalifiseringskamper og to vanlige landskamper på grunn av skader.

Messi har fortsatt til gode å gjenskape storspillet fra klubblaget i mesterskap med Argentina, men argentinerne håper at han skal rette opp det i Brasil neste sommer.

Sabella er spent foran trekningen.

— Det blir en uvanlig trekning, for det ligger an til å kunne bli noen veldig sterke grupper. La oss håpe at vi slipper å komme i en av dem, sa han.

(©NTB)