Det var dårlig av meg. Jeg var ufokusert i et halvt sekund og tok blikket bort fra ballen. Det er en liten feil som får katastrofale følger. Jeg sa unnskyld til spillerne etter kampen , sier Rune Almenning Jarstein.

Branns 1-0 kom på verst tenkelig tidspunkt, like før pause. Bedre ble det ikke av at hjemmelaget fikk vann på mølla og utnyttet en feil av King Osei Gyan, og økte til 2-0 minuttet etterpå.

Jarstein har til tider vært i glitrende form denne sesongen. Det har gitt ham fast plass på landslaget. Onsdag i neste uke skal han spille privatlandskamp mot Tsjekkia.

Det er kjipt å slippe inn et slikt drittmål. Spesielt siden formen var så god nå. Jeg er veldig lei meg for dette , sier Viking-keeperen.

Jarstein kan ikke lastes for de to andre scoringene, men baklengsmålene irriterer han likevel.

Det er feil på alle tre målene. På det siste burde han ikke fått heade i tverrliggeren, og på returen har vi to spillere ved siden av målscoreren, men vi står og sover , sier Jarstein.

Selv om han var skuffet over baklengsmålet og tapet, syntes Jarstein det var mye positivt å hente fra kampen.

Vi snakket om det i garderoben etter kampen. Dette er en av våre beste kamper i år, og derfor er det bittert å ikke få med seg minst ett poeng , sier Viking-keeperen.