Stord – Sola 5-1 (3-1)

I et bunnoppgjør hvor begge lag var desperate etter å sikre seg tre poeng, var det Stord som trakk det lengste strået. Allerede etter 18. minutter scoret Jonas Tungeland og hjemmelaget dagens første.

Det tok likevel ikke mer enn fem minutter før Sola svarte. Geir Dahle Høyland vendte opp på midtbanen og sendte en gjennombruddspasning til Aleksander Idland. Sistnevnte kunne enkelt runder keeper og sette ballen i åpent mål.

Desto mindre tid tok det for Stord å nok en gang ta ledelsen. For tre minutter senere stod det 2 -1 regissert av Rune Aasheim Mo.

Stord stoppet ikke der. I det 32. minutt noterte også Roger Blokkhus Ekeland ser på scoringslisten. 3 – 1 til hjemmelaget.

Like etter fikk Sola muligheten til å redusere fra straffemerket, men maktet ikke å ta vare på muligheten. Det vil seg virkelig ikke fra krittmerket for Sola denne sesongen.

Vondt ble til verre i andre omgang for Sola. Etter 60 minutter fikk Harald Vindenes marsjordre etter å ha pådratt seg to gule kort i løpet av kampen. To minutter senere satt Rune Aasheim Mo inn hjemmelagets fjerde scoring.

Stord-spiller Morten Hillestad strødde salt i Sola-såret da han satt inn 5 – 1 scoringen like før full tid.

— Til tross for 3 – 1 ledelsen i første omgang, var vi på høyde med Stord, men sliter med å vinne jevne kamper. Vi slepper inn tre mål på dødball i dag og taper de viktige duellene i egen boks. Her har det vært hakk i platen hele sesongen. Samtidig har vi brent tre av tre straffespark så langt, sier Sola-trener Asle Andersen.