UCAM Murcia — Real Madrid Castilla 2-1

Real Madrid Castilla med Martin Ødegaard på banen tok ledelsen i opprykkskvalifiseringen mot UCAM Murcia, men så snudde hjemmelaget kampen. Oppgjøret endte 2-1. Dermed er det full spenning før returkampen i jakten på opprykk til 2. divisjon i Spania.

Castilla startet best i søndagens bortekamp. Alvaro Tejero fant Aleix Febas foran mål, og han taklet inn ledelsesmålet for ungguttene til Real Madrid.

Men bare tre minutter senere kom hjemmelaget tilbake. Toppscorer Iván Aguilar fikk rom innenfor bortelagets 16-meter og satte inn utligningen.

Og i det 50. minutt gjorde 24-årige Aguilar alt selv på høyrekanten, før han banket inn sitt 13. mål for sesongen til 2-1. Etter 66 minutter gikk Martin Ødegaard av banen til fordel for Cristian Cedres, og med nordmannen på benken ble det ingen flere mål.

30. mai spilles det andre oppgjøret mellom de to lagene. Vinneren rykker opp til nest øverste nivå i Spania. Skulle det bli tap for Castilla, har de fortsatt sjans til å rykke opp, men må da gjøre et nytt forsøk mot andre-, tredje- og fjerdeplasserte lag i Segunda B.