Norges U21-landslag «mistet hodet» og slapp inn to mål på tre minutter i privatlandskampen mot Østerrike. Men takket være Bård Finne klarte Norge 2-2 på hjemmebane.

Finne havnet alene med keeper drøye 20 minutter før slutt og satte ballen iskaldt forbi Østerrikes keeper. Dermed reddet 20-åringen Norge etter en noe svak annenomgang.

Norge fikk en god start på kampen og ledet 1-0 til pause etter scoring av Heerenveen-proffen Morten Thorsby. Men etter pause så det ut som om det hele skulle rakne for hjemmelaget: Østerrike scoret to ganger på tre minutter midtveis ut i annenomgang og satte press på det norske laget.

Heldigvis for Norge klarte Finne å slå tilbake bare tre minutter etter Østerrikes ledermål. Flere mål ble det ikke på kunstgresset i Hønefoss.