OSLO: Midtstopperen ble erstattet med Johan Lædre Bjørdal helt på tampen av kampen lørdag kveld.

— Jeg fikk en liten krampe på slutten. Derfor gikk jeg ut. Bortsett fra det så kjennes det bra ut. Det føles som formen blir bedre og bedre , sier han til Adresseavisen.

Midtstopperen er tilbake etter fjorårets skademareritt og hadde sammen med makker Holmar Örn Eyjolfsson god kontroll på Vålerenga-angriperne.

— Litt rotete

Etter massivt RBK-press før pause, kom vertene litt mer med i kampen i andre omgang. Likevel var RBK det klart beste laget, men slet med å få hull på byllen.

Yann-Erik de Lanlay laget kampens første scoring etter et perleangrep fra Rosenborg sju minutter før full tid. Med et kanonskudd doblet Mike Jensen ledelsen fire minutter etterpå.

Dermed fikk trønderne god grunn til å juble. Kåre Ingebrigtsens menn er med seks poeng bare ett poeng bak Molde og Viking i toppen av tabellen.

— Jeg føler at det er en kamp hvor vi hadde bra kontroll. Men det var litt rotete, særlig i første omgang. Det ble gjort noen feil i begge ender. Vi mørnet dem og da fikk vi de målene som trengs. Det var en fortjent seier og en ok bra kamp av oss, oppsummerer Reginiussen.

29-åringen mener det er lite som gjenstår før han er på sitt absolutte toppnivå.

Helland: - Bedre og bedre

— Nei, det skal ikke være så mye. Jeg føler meg klar for å kunne skufle på hundre prosent. Kroppen fungerer veldig bra. Og så skulle jeg gjerne ha begynt å score noen mål på dødball, smiler han.

En annen mann som er tilbake fra skade er Pål André Helland. I sin første kamp for sesongen viste han klare tegn på at han er på vei mot den formen RBK-fansen vil se ham i.

— Det gikk egentlig bedre og bedre. Jeg var litt tungstartet, det lugget litt. Så fikk jeg løsnet et skudd etter å ha driblet en mann. Da fikk jeg bekreftelsen på at alt fungerer.

Tøft kampprogram

Om kampen sier Helland dette:

— Det klart beste laget vant. I første omgang hadde vi full kontroll, men vi var litt unøyaktige på den siste tredelen. I pausen hadde vi fokus på å ha litt mer is i magen i avgjørende situasjoner.

Lørdagens kamp var den første etter landslagspausen i påsken. Nå venter flere kamper i uka fremover. Neste helg kommer Aalesund til Lerkendal. Deretter drar RBK til Åfjord for å spille cupkamp, før de påfølgende helg møter Brann hjemme i Trondheim.