Alexander Søderlund har vært meget solid for Rosenborg denne sesongen, og eliteseriens toppscorer endte på 22 mål i serien.

To mål på seks europaligakamper har også gjort sitt til at Søderlund er ettertraktet utenfor landets grenser. Nå ser det ut til å ende med at spissen blir solgt.

Kilder tett på Rosenborg opplyser overfor adressa.no at 28-åringen er i ferd med å selges til franske St. Etienne, en av RBKs motstandere i Europaligaen i høst.

— Ingen kommentar

Da adressa.no forsøkte å nå ham på telefon tidlig mandag ettermiddag ble vanlig ringelyd raskt erstattet av opptattsignal. Spillerens agent Tore Pedersen er heller ikke spesielt snakkesalig.

— Jeg kan ikke snakke med deg nå, sier han.

- Men jeg har jo ikke engang rukket å stille deg et spørsmål.. Kan du snakke med oss senere i dag da?

— Jeg vet ikke. Kanskje, sier han.

Sportssjef i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye, har ikke vært å få tak i foreløpig, mens daglig leder Tove Moe Dyrhaug på sms svarer følgende på adressa.nos direkte spørsmål om Søderlund er solgt:

— Ingen kommentar på spillerlogistikk.

- Er i St. Etienne

Franske But! Football Club melder at representanter for Søderlund skal være på St. Etiennes treningsanlegg mandag, og mener å vite at en overgang kan bli offentliggjort i løpet av dagen.

St. Etienne er ute etter å erstatte spissen Robert Beric som er ute med skade resten av sesongen.

Franske RMC melder at en overgang skal være verdt 1,5 millioner euro. Det betyr i tilfelle at Rosenborg får drøyt 14 millioner kroner for spissen.