Fire mål etter de 80 første minuttene sørget for 3-3 og poengdeling da Everton gjestet Bournemouth lørdag. Bournemouth-manager Eddie Howe var redd for helsa etter thrilleravslutningen.

– Å score på den måten vi gjorde mot slutten av kampen er en av de største oppturene jeg har hatt i fotball. Det er en utrolig dag, men denne kampen er ikke bra for helsa, sier Howe.

Ross Barkley sendte Everton igjen i ledelsen da han la på til 3-2 fem minutter på overtid.

Bournemouth, som hadde utlignet til 2-2 tre minutter før fulltid, lot seg ikke skremme.

Åtte minutter på overtid sørget Junior Stanislas for uavgjort da han headet et innlegg fra Charlie Daniels i mål.

– Det er utrolig hvordan fotball kan leke med følelsene dine. Jeg tar kvelden tidlig i dag, sier Bournemouth-manageren etter at det endte 3-3.

Formspiller

Joshua King scoret sitt første seriemål for Bournemouth mot Swansea forrige runde, og nordmannen fikk igjen tillit på topp da Everton gjestet sørkysten av England lørdag.

Gjestene startet best, og etter 25 minutter sørget Ramiro Mori for at det sto 1-0 til Everton. Ross Barkley slo en corner inn foran mål. Der var midtstopper Mori og headet ballen i nettaket.

Elleve minutter etter scoringen sørget en Romelu Lukaku i storform for at det sto 2-0 i Bournemouth.

Gerard Deulofeu la en lekker pasning foran Lukaku, og belgieren dro meg seg ballen og avsluttet hardt over hodet på Bournemouth-keeper Adam Federici.

Det var Lukakus tiende seriemål denne sesongen, og hans åttende scoring på de siste åtte kampene.

Opphenting

Everton la seg bakpå etter hvilen og slapp motstanderne mer inn i kampen.

Bournemouth fikk betalt for innsatsen da Adam Smith reduserte til 2-1 ti minutter før slutt med en hard avslutning i krysset.

Bournemouth fortsatte opphentingen, og Junior Stanislas sørget for at det sto 2-2 tre minutter før slutt. King fikk ballen på høyresiden, og la inn mot Stanislas, som avsluttet på direkten.

Etter Barkleys 3-2-mål i det 95. minutt trodde Everton-manager Roberto Martínez at seieren var sikret.

– Det tredje målet burde vært nok for oss å vinne kampen. Du kan se for deg skuffelsen i garderoben, sier Martínez.