Overgangsvinduet i den norske eliteserien stengte midnatt på onsdag. MFK har registrert sin tropp til høstsesongen, men har ikke fylt opp hele stallen ennå.

Stallen kan totalt inneholde 25 mann, men per nå er det 22 mann som er registrert på Norges Fotballforbunds nettsider.

Spillerne er: Fredrik Aursnes, Bjørn Bergmann Sigurdarson, Fredrik Brustad, Neydson da Silva, Amidou Diop, Per-Egil Flo, Vegard Forren, Ruben Gabrielsen, Stian Rode Gregersen, Eirik Hestad, Ethan Horvath, Thomas Amang, Andreas Linde, Mattias Moström, Christoffer Remmer, Knut Olav Rindarøy, Martin Ove Roseth, Babacar Sarr, Harmeet Singh, Petter Strand, Sander Svendsen og Tobias Svendsen.

Kjemper om plassene

Kristian Strande, Agnaldo, Pape Pate Diouf og Joshua Gatt er nok de heteste navnene til å kjempe om de tre siste plassene.

– Troppen er levert inn, men den er ikke levert inn fullstendig ennå. Det er flere plasser som er ledige, og vi kan fylle på disse etter hvert. Det er ikke bestemt ennå hvem som får disse plassene, forteller MFK-assistent Erling Moe til Rbnett om situasjonen.

Også i vårsesongen hadde MFK samme ”problem”. Da var det Dulee Johnson og Thompson Ekpe som måtte vrakes grunnet «utlendingskvota». Johnson er nå Start-spiller, mens Ekpe er på lån i opprykksjagende Kristiansund.

Spår artig kamp

Søndag møter MFK Odd på Aker stadion til en av de viktigste kampene denne sesongen. Forskjellen på seier og tap er stor, men Moe er ikke enig i at kampen er nærmest definerende for hvordan MFKs sesong vil ende.

— Vi skal møte stort sett alle lag som ligger foran oss på tabellen, og de skal møte hverandre. Men det er selvfølgelig viktig at vi viderefører den gode trenden vi har vært inne i de siste ukene. Vi går for å gjøre det.

Ikke endelig: – Troppen er levert inn, men den er ikke levert inn fullstendig ennå. Det er flere plasser som er ledige, sier MFK-assistent Erling Moe Foto: Bjørn Brunvoll

Moe spår en underholdende kamp mot Odd.

— Det er et godt Odd-lag som kommer. Vi føler at vi er på vei opp og frem, og guttene blir bare bedre og bedre. Et par seire gjør så mangt med kropp og hoder til spillere og trenere, og ikke minst omlandet rundt oss. Vi jobber på, og stiller veldig godt forberedt. Jeg tror det blir en artig og underholdene kamp, slik det pleier å bli i hjemmekampene mot Odd. Vi gleder oss, sier Moe.

- Hva blir viktig for å slå Odd?

— Jeg tror at det aller viktigste er at vi har fokus på oss selv, og at vi klarer å få utnyttet våre sterke sider. Det er langt viktigere enn at vi skal tenke og fundere på Odd så mye. Vi er et veldig godt fotballag når vi likner på oss selv, og det gjør vi først og fremst ved å konsentrere oss om oss selv, sier Moe.

Håper på god støtte

Det har vært noe glissent på Aker stadion i MFKs siste hjemmekamper, noe dårlige resultater og sommerferie nok må ta skylden for. Moe håper flere tar turen på søndag for å heie laget fram.

— Jeg håper inderlig at de som har vært her og støttet oss de siste par månedene når det har gått litt trått, fortsetter å være verdens beste supportere. Så håper vi at de som ikke har vært her i de kampene, kommer nå og har den samme stigningen som laget har hatt. Så får vi fylt tribunene og skapt skikkelig Molde-stemning på tribunen, sier Moe.

Kampen mot Odd går på Aker stadion klokka 18.00 søndag.