Den 14. november returnerer David Beckham til Old Trafford for å spille en veldedighetskamp til inntekt for UNICEF. Beckham skal være kaptein for et All Star-lag med britiske og irske spillere. Og på trenerbenken har han fått med seg sin gamle mentor og manager Sir Alex Ferguson.

— Det ville ha blitt feil om mangeren (Ferguson, jour.anm.) ikke var her for dette, sa Beckham på en pressekonferanse om veldedighetskampen i dag, tirsdag, ifølge Daily Mirror.

Visste du? David Beckham skal starte ny klubb:

Zinedine Zidane skal være kaptein for motstaderlaget, med stjerner fra resten av verden, og Carlo Ancelotti skal være trener. Den tidligere toppdommeren Pierluigi Collina skal være dommer.

Og det kommer til å komme enda flere stjerner:

— Jeg var selv med på å velge lagene. Det var stor interesse og støtte, forteller

Gjemte vinglass

Beckham brukte store deler av pressekonferansen tirsdag til å snakke om forholdet til sin gamlesjef. Og den posisjonen han fremdeles har hos Beckham og de andre tidligere United-spillerne.

— Han har fremdeles den autoriteten hos oss alle. Jeg tok meg selv i å gjemme rødvinsglasset mitt bak ryggen da jeg snakked med han nylig, fortalte Beckham, som gjentatte ganger refererte til Ferguson som «the manager».

Fått med deg denne?

Fleipet om skosparkingen

Forholdet mellom Beckham og Ferguson har blitt skrevet mye om. Men Beckham avviser noe som helst problem mellom de to.

— Mitt forhold med manageren har alltid vært bra på tross av hva andre sier og noen opp- og nedturer.

En slik nedtur var etter tapet i FA-cupen mot Arsenal i 2003. Da var Ferguson så rasende i garderoben at han sparket til en sko som traff Beckham i tinningen.

— Sko-hendelsen er noe vi kanskje kan gjenskape. Vi får se, sa Beckham lurt på pressekonferansen.

Har solgt 60.000 billetter

Den tidligere United, Real Madrid, LA Galaxy Milan og PSG-spilleren feiret 10 år som UNICEF-ambassadør tidligere i år. Det ble markert med lanseringen av 7: The DavidBeckham UNICEFFund. Og veldedighetskampen arrangeres gjennom den nye stiftelsen.

Beckham fortalte og at det så langt er rundt 60.000 biletter til kampen.

— Det er helt utrolig. Og det er takket være støtten fra slike som sjefen. Han har gjort så mye for UNICEF, sier Beckham. Og for den tidligere United-spilleren og nåværende supporteren var det helt naturlig å velge Old Trafford som kamparena.

— Old Trafford var mitt personlige førstevalg for denne kampen. Det er en drøm, slår han fast.