Etter ett poeng i serieåpningen mot Trondheims-Ørn var det et optimistisk Sandviken-lag som dro til Sofiemyr for å møte Kolbotn onsdag. Håpet om poeng ble imidlertid raskt borte. Etter 16 minutter scoret Elisabeth Jeppesen 1-0 for hjemmelaget, og siden hadde Sandviken lite å komme med, innrømmer trener Øyvind Nordtveit.

— Dette var skuffende. Et langt steg tilbake fra første kamp, sier Sandviken-sjefen.

Tidligere Sandviken-spiller Sheila van den Bulk la på til 2-0 før pause, før en Synne Sofie Jensen-dobbel i andre omgang gjorde at sluttresultatet ble 4-0. — Vi var brukbart med i starten, men så ble det bare tyngre og tyngre. Kolbotn er et bedre lag enn oss, men her underpresterte vi i tillegg. Uansett graver vi oss ikke ned. Vi er innstilte på at det blir mange tøffe kamper i år, sier Nordtveit.

- Hadde dere noen sjanser i det hele tatt?

— Nja, vi hadde noen halvsjanser og en corner og litt sånn ... Det var ingen spesielle lyspunkter i denne kampen.