— Jeg tror det skal gå greit, sier 30-åringen til Aftenbladet etter å ha vært gjennom en sjekk hos Brynes medisinske personell.

Bjørnar Holmvik ble hentet til Bryne før sesongen for å bidra med rutine i et ungt mannskap, og Oslo-gutten har definitivt innfridd som en av lagets mest stabile spillere.

Derfor var trener Gaute Larsen ekstra fornøyd da han ble meldt spilleklar.

— Bjørnar har hatt føling med et litt ømt kne en tid, men jeg håper vi kan gi ham et treningsopplegg med alternativ aktivitet som gjør at han vil fungere godt ut sesongen. Skulle det ikke holde, må vi så snart som mulig vurdere om det må til et inngrep. Uansett er ikke dette verre enn at han kan bli klar ett noen få uker, mener Larsen.

Han har hentet Holmvik inn fra høyre kant til sentral midtbaneposisjon for å gi laget mer løpskraft. Det fungerte bra mot Kristiansund sist.

Dessuten tror mener han at Henrik Breimyr vil kunne tette igjen bakover når han nå tar plass som midtstopper sammen med Marius Lode.

Larsen regner med at Levanger vil legge seg bakpå, og bebuder et offensivt Bryne-lag.

— Vi må passe oss for noen av deres høye spillere når de angriper, men jeg har et mål om at vi skal klare å dominere så mye at Levanger ikke får utnyttet sine mest målfarlige angripere.

Våre beste mulighet kan fort komme ved at vi gjenvinner ballen tidlig når Levanger-forsvaret klarer ut. Klarer vi det, er jeg overbevist om at vi vil få sjanser nok til å avgjøre, sier Bryne-treneren.

Bryne stiller slik: Anders Kristiansen – Vegar Landro, Marius Lode, Henrik Breimyr, Paul Addo – Viljar Helland Vevatne, Bjørnar Holmvik, Sabri Khattab, Jon-Helge Tveita – Oddbjørn Skartun, Aram Khalili

Levanger stiller slik: Ola Rygg – Espen Berger, Tom E. Nordberg, Per Verner Rønning, Rikard Nilsson – Andreas Pertersson, Adria Mateo Lopez, Bent Sørmo, Bendik Bye, Benjamin Stokke, Kaj Leo Bartalstuvo.