— Dette betyr mye for meg. Det siste året har vært veldig gøy og lærerikt. Samarbeidet med Bård (Borgersen) har fungert ekstremt bra. Og oppholdet i Fløy var også bra, sier John Olav Nordheim til Starts hjemmeside.

Flekkerøya-gutten, som var utleid til Fløy i høstsesongen, har skrevet toårskontrakt med klubben. Han har i 2014 vært en del av toppspillergruppen i Start.

— Norheim har et potensiale til å bli en god midtstopper. Han har duellkraft både offensivt og defensivt, samtidig som han er veldig god med ball. Det han trenger er erfaring og fartstid, sier utviklingssjef i Start, Bård Borgersen.

Venter på Salvesen

Norheim er den andre av tre unggutter i klubben som takker ja til en A-lagskontrakt med klubben.

Tirsdag ble det kjent at midtbanespiller Mathias Rasmussen (17) fra Lyngdal er klar for A-stallen til Start. Han har skrevet treårskontrakt med klubben.

Lars-Jørgen Salvesen (18) er sistemann i trekløveret. Spissen, som scoret mot Sandnes Ulf i nest siste serierunde og startet årets siste kamp mot Vålerenga, er ennå ikke enig med klubben om kontrakt og en plass i A-stallen.

Også høyreving Joachim Eriksen, som denne sesongen har vært utlånt til Vindbjart, er en kandidat til en plass i A-stallen til Start.

Start har mistet Terje Reinertsen, Amin Nouri, Alexander Lind og Glenn Andersen etter sesongen. I tillegg har klubben gitt beskjed om at Alejandro Castro og Fernando Paniagua kan finne seg andre steder å spille fotball.

Start har også tilbudt kontrakt til mandalitt Eirik Wichne. 17-åringen er forespeilet en plass i toppspillergruppen i klubben.