Jackson Martinez sendte hjemmelaget i ledelsen etter 16 minutter, og alt så lyst ut for de portugisiske mesterne. Men 13 minutter etter sidebytte kunne gjestene juble for utligning ved Diego Godín.

Det så lenge å ebbe ut med poengdeling, men det spanske hovedstadslaget ville det annerledes. Arda Turan ble matchvinner fire minutter før slutt.

Austria poeng

Austria Wien tok med seg ett poeng med 0-0 borte mot Zenit St. Petersburg i samme gruppe tirsdag. Det østerrikske hovedstadslaget kan likevel ergre seg over at det ikke ble flere poeng. Austria fikk muligheten til å spille med elleve mot ti i hele annen omgang etter at belgiske Axel Witsel fikk rødt kort like før pause.

Fram til utvisningen var Zenit best, og brasilianske Hulk hadde et par giftige forsøk.

Austria Wien klarte ikke å skremme noen, og kampen endte målløs. Det var lagenes første poeng i gruppen etter tap for henholdsvis Atlético Madrid og Porto i første runde. (©NTB)

FAKTA TIRSDAG

Gruppe E

Basel (Sveits) – Schalke (Tyskland) 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Julian Draxler (54).

35.000 tilskuere.

Steaua Bucuresti (Romania) – Chelsea (England) 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 Ramires (19), 0-2 Daniel Georgievski (selvmål 44), 0-3 Ramires (55), 0-4 Frank Lampard (90).

50.000 tilskuere.

Gruppe F

Arsenal (England) – Napoli (Italia) 2-0 (2-0)

Mål: 1-0 Mesut Özil (8), 2-0 Olivier Giroud (15).

Borussia Dortmund (Tyskland) – Marseille (Frankrike) 3-0 (1-0)

Mål: 1-0 Robert Lewandowski (19), 2-0 Marco Reus (52), 3-0 Lewandowski (str. 80).