Det var den norske landslagskapteinens første kamp etter et skadeavbrekk på knappe tre måneder. Hangeland spilte samtlige 90 minutter, og han kunne glede seg over at Fulham for første gang på åtte kamper holdt nullen.

Darren Bent sendte London-laget i føringen etter 16 minutters spill på Craven Cottage. Spissen scoret på innlegg fra Pajtim Kasami.

Kort tid før pause doblet iraneren Ashkan Dejagah til 2-0, mens Steve Sidwell headet inn vertenes tredje mål for kvelden etter 68 minutter.

Tverrligger

Fulham møter Sheffield United i FA-cupens 4. runde i slutten av måneden.

Robert Snodgrass satte ballen i tverrliggeren for Norwich på stillingen 0-0. Det endte 1-1 mellom lagene på Carrow Road. I omkampen åpnet Norwich friskt, men fikk store problemer etter det første baklengsmålet.

Norwich har ikke vunnet på sine åtte siste kamper.

Wigan videre

Tittelforsvarer Wigan måtte også ut i omkamp borte mot Milton Keynes Dons tirsdag. Igjen var det uavgjort (1-1) ved full tid, og lagene måtte ut i ekstra omganger.

Der var Uwe Röslers mannskap sterkest. Nick Powell, som er innleid fra Manchester United, scoret sitt annet mål etter 92 minutter, mens Marc-Antoine Fortuné la på til 3-1 i det 105. minutt.

Manchester City tar imot Blackburn til omkamp onsdag.