Både Mattias Moström og Martin Linnes gikk av banen med det som kunne se ut som skader i torsdagens kamp mot Gorica. MFK-trener Tor Ole Skullerud sier det ikke er alvorlig.

Fredagens MFK-trening forløp rolig, men det var kun de spillerne som enten ikke spilte eller spilte mindre mot GOrcia som var i aksjon på matta på Aker stadion.

Martin Linnes og Mattias Moström deltok dermed mindre på treningen, og begge to gikk av banen med det som kunne se ut som skader i kampen mot Gorica.

– Moström gikk ikke ut med skade. Det var mest for å spare. Martin gikk av med noe som kunne ligne på en skade, men jeg tror ikke det er noe stort problem, sier Skullerud til Romsdals Budstikke.

Turbulent uke

Den siste uka har vært av det turbulente slaget for motstander Sandnes Ulf som sparket trener Asle Andersen.

– Det kan gå begge veier. Det kan skape ny energi i gruppa deres, og det ville vært rart om ikke Sandnes Ulf kommer hit med en voldsom entusiasme, guts og energi for å prøve å få poeng, for det trenger de, fortsetter Skullerud.

Han sier han ikke vet nok om saken til at han kan uttale seg om den spesielt, men sier dette på generelt grunnlag:

– Jeg liker generelt ikke at fotballtrenere får sparken, men det er en del av gamet.

Ingen hjemmetap

MFK har til gode å tape på hjemmebane i år, og det eneste tapet kom i Skien mot Odd. Skullerud oppfordrer Jazz-folket til å ta turen.

– Vi har en veldig sterk hjemmestatistikk, og vi har hatt gode prestasjoner hjemme her stort sett hele veien, sier treneren.