Gullet var klart da nærmeste tittelutfordrer Panathinaikos tapte 1-2 for Panthrakikos flere timer før lederlagets kveldskamp.

— Jeg lå på hotellrommet og så at vi ble seriemester fordi Panathinaikos tapte sin kamp. Det smakte godt, veldig godt, sa Elabdellaoui til Nettavisen etter å ha spilt den siste halvtimen av søndagens kamp.

Olympiakos er seriemester for 42. gang, og for femte år på rad, men for Elabdellaoui er det den første tittelen.

Storseier

— Det er litt rart siden vi fortsatt har kamper igjen. Jeg trodde i hvert fall at vi måtte avgjøre det med å ta poeng i dag, sa den norske landslagsbacken til Nettavisen.

foto
Omar Elabdellaoui ble mester i Hellas. Foto: NTB scanpix

Det ville ikke vært noe problem, iallfall ikke slik kampen utviklet seg. Etter en jevn åpning ble Levadiakos-keeperen utvist før pause. Alejandro Dominguez scoret to mål og la opp til ett. Jorge Benitez og Kostas Fortounis scoret også.— Vi startet ikke kampen så bra, men da keeperen deres fikk rødt kort ble det vanskelig for dem, sa Elabdellaoui.

Olympiakos har mer å spille for. Laget er fortsatt med i cupen.

— Vi vil vinne The double. Vinner vi cupen så blir det en bra sesong, sa en glad Elabdellaoui til Nettavisen.

Deppet

Like god var ikke stemningen hos Panathinaikos, som igjen kom til kort mot erkerivalen.

— Det er noe galt med mentaliteten vår, sa Panathinaikos-trener Giannis Anastasiou etter søndagens sjokktap.

— Selvtillit kommer fra resultater, men når vi prøver å gjøre positive endringer ser det ut til å være ukjente faktorer som hindrer oss.

Klubbpresident Giannis Alafouzos skylte i velkjent stil på sportsminister Stavros Kontonis, dommerne og myndighetene.

— De gir Olympiakos arenaer, lån og titler. De fornærmer våre tilhengere, og igjen er det Panathinaikos som straffes, sa han. (©NTB)