TRONDHEIM (adressa.no): Etter å ha ført RBK tilbake til toppen av tabellen – senest etter snuoperasjonen på Nadderud mandag – har stadig flere Lerkendal-besøkende fått et aldri så lite kjærlighetsforhold til Kåre Ingebrigtsen.

Det samme kan sies om henne som treffer Bruttern på hans andre hjemmebane.

13. juni gifter nemlig 49-åringen seg med Hege Leirfall. De to har vært samboere noen år, og har datteren Leah sammen.

Hege Leirfall (36) var tidligere styremedlem i Norges Fotballforbund. Foto: Mats Slaastad Birkelund

— Vi gleder oss veldig. Det blir en stor dag sammen med familie og venner, sier Ingebrigtsen til adressa.no

RBK-presten vier paret

Vielsen skal foregå utenfor Kristiansten Festning, under ledelse av «RBK-prest» Steinar Leirvik.

Ingebrigtsens forlover blir Roar Strand, og RBK-treneren medgir at det kommer til å bli en skikkelig bryllupsfest.

— Vi blir om lag 80 personer totalt. Og når det stort sett er bare trøndere og nordlendinger til stede… Ja, da blir det jo fest, smiler han.

- Vil unngå verste diskusjonene

Etter seieren over Stabæk har Rosenborg fem poengs luke i toppen av tabellen. Der ønsker Ingebrigtsen sterkt å være når han kommer til 13. juni.

— De er ganske fotballinteresserte, de som kommer i bryllupet. Det vil være en klar fordel å kunne være serieleder også når vi kommer til den kvelden. Da unngår jeg de verste diskusjonene, og det blir bare fest, alt sammen, flirer han.

«Mini» fikk sjansen sin sist

Da adressa.no snakket med Ingebrigtsen dagen etter Stabæk-triumfen, var Bruttern selvfølgelig både glad og lettet. Fordi kampen viste at RBK er i stand til å tåle det aller meste for øyeblikket.

— De første 20 minuttene (havnet under 0-2) er slikt som ikke skal skje. Men da det først skjedde, er jeg veldig fornøyd med måten vi responderte på. De siste 60 var veldig gode, sier RBK-treneren.

PS! Da Ingebrigtsen selv var aktiv, var «Mini og Bruttern» et begrep i Trøndelag. Men årsaken til at Mini ikke er forlover, er grei. Dette er andre gang Bruttern gifter seg, og som han sier selv: «Mini har fått et forsøk»