I en pressemelding i dag melder TIL at Kjetil Emil Olsen går av som styreleder i TIL Fotball AS og TIL Holding AS. Olsen har vært leder i 1,5 år.

Per Aronsen

Det ble i dag avholdt ekstraordinær generalforsamling og det ble der klart at Per Aronsen overtar som styreleder i TIL Fotball AS og TIL Holding AS. Kjetil Emil Olsen fortsetter i styret med særlig fokus på de sportslige aktivitetene, melder TIL.

– Naturlig

– Vi har nå mulighet til å vende et nytt blad i historieboka vår, og se fremover på en ny måte, sier Kjetil Emil Olsen.

– I den fasen jeg har hatt ansvar som styreleder har vi hatt tre hovedmål: Å gjenskape den nordnorske profilen i klubben, skape en bærekraftig økonomi – og ta oss tilbake til Tippeligaen. Nå er det meste av dette på plass. Vi beveger oss over i en ny fase, og når mulighetene ellers ligger til rette for dette, er det da naturlig at andre overtar ansvaret som styreleder, sier Kjetil Emil Olsen.

– Store utfordringer

– TIL har vært gjennom en fase med krevende økonomiske utfordringer. Mye av dette er nå på plass, men vi har fortsatt store utfordringer, sier påtroppende styreleder Per Aronsen.

– Vi fortsetter arbeidet med å finne konstruktive løsninger som er knyttet til arenaen, vi må være i stand til å fortsette det gode arbeidet som er gjort med å utvikle unge spillere – og vi må videreutvikle oss kommersielt, for å forsterke og utvide inntektsgrunnlaget vårt, sier han.