Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da New York Rangers tapte 3-5 mot Nashville Predators i den første kampen etter julepausen.

Se høydepunktene øverst i artikkelen!

Nordmannen spilte 19 minutter, men var ikke involvert i noen av scoringene i mandagens NHL-kamp. I stedet var det Jesper Fast, Rick Nash og J.T. Miller som laget Rangers' mål i en kamp som i realiteten ble avgjort midtveis i tredje periode.

Da tok hjemmelaget nemlig ledelsen 5-1 ved James Neal, som scoret sitt andre mål for kvelden. Han hadde også sendt Predators opp til 2-1 i annen periode.

Nashs og Millers' scoringer ble dermed mest som trøstemål å regne for et Rangers-lag som har tapt fire av sine fem siste kamper.

Neste test for Zuccarello og lagkameratene kommer borte mot Tampa Bay Lightning onsdag.