Paris Saint-Germain fortsetter å leke seg i den franske toppserien. Fredag scoret Zlatan Ibrahimovic to ganger da Nice ble slått 3-0. PSG står fortsatt uten tap i årets sesong og leder serien med 16 poeng til Caen. De har riktignok én kamp mer spilt, men gullkampen i Frankrike virker avgjort allerede før nyttår.

Mot Nice fredag sendte Edinson Cavani bortelaget mot seier med scoring etter 35 minutter, og like før pause gjorde vertene jobben enda lettere. Niklas Hult fikk direkte rødt kort for å ha laget straffe.

Den satte Ibrahimovic i mål, og i annen omgang fastsatte svensken sluttresultatet til 3-0 etter kvarteret.

Dermed står stjernespissen med 12 seriemål på like mange kamper, flest i Ligue 1. (©NTB)